Slagbomen - Parking - Bedrijven

Slagbomen - Parking

Regeling van in- en uitritten

Parkplus Parking System, goede prestaties in dienst van het professioneel beheer van de parkings.

Offerte aanvragen
Om de toegang tot uw parkeerplaats efficiënt te beheren

Om de toegang tot uw parkeerplaats efficiënt te beheren

Euro-Fencing heeft gekozen voor het PARKPLUS gamma van de FAAC systemen voor het professioneel beheer van moderne parkings. Het systeem combineert de eenvoudige eigenschappen voor gebruikers en installateurs met de nauwkeurigheid en precisie die verwacht wordt door de beheerders. Het innovatieve en moderne design werd ontworpen om een ergonomische terminal te bekomen die gemakkelijk is in gebruik.

Het retroverlichte scherm geeft nuttige informatie die gemakkelijk te begrijpen is voor de gebruikers.

Bedrijven

Het is zo gemaakt dat het economisch werkt, het is gebaseerd op een eenvoudig maar goed uitgewerkt mechanisme en een erg betrouwbare elektronica. Eenvoudig te demonteren om te reinigen of om stukken te vervangen, om te ijken of voor onderhoud, vereist geen specifieke technische kennis. Optimaal gebruik ook door niet gespecialiseerde operatoren. Mogelijkheid om hoge circulatieniveaus te ondersteunen.

Beheer van twee categorieën van gebruikers

Beheer van twee categorieën van gebruikers

  • Gelegenheidsgebruikers met een ticket met 2D barcode.
  • Abonnees met een proxikaart of Tag long range (actief of passief) voor een nog eenvoudiger en sneller gebruik.

Het gebruik van de barcode vormt een garantie op vertrouwelijkheid, en maakt het ook mogelijk om sterk beschadigde tickets te lezen. De nieuwe 2D technologie maakt ook het schrijven van de code overbodig, wat ervoor zorgt dat de tickets die gedeeltelijk beschadigd of ontdaan zijn van een deel van de code ook leesbaar blijven.