Inklapbare palen - Bedrijven

Inklapbare palen

Doorgangen beperken

Euro-Fencing heeft FAAC geselecteerd en werkt er nauw mee samen. Het is één van de marktleiders in de sector van automatisering en een belangrijke speler in het Europese industriële landschap.

Offerte aanvragen

De inklapbare circulatiepaal FAAC J275 heeft een metalen cilindrische vorm, die uiterst bestand is tegen schokken en atmosferische invloeden, en ze is uitgerust met een piston waardoor ze eenvoudig in werking gesteld kan worden. Hij bevindt zich aan de binnenkant van een compartiment dat opgenomen kan worden in de wegbekleding en doet dienst als circulatiepaal en/of parkeerpaal.

FAAC J275 biedt hulp en een intelligente oplossing ter vervanging van vaste paaltjes, poorten, kettingen en andere, en maakt het mogelijk om de toegang en/of uitgang voor voertuigen in bepaalde zones te regelen en om verkeerdelijk parkeren te verhinderen.

De paal heeft heel wat functies

Ze bakent voetgangerseilanden af tijdens de spitsuren of permanent, ze geeft in bepaalde zones toegang en/of uitgang aan specifieke voertuigen (handelaars, bewoners, hotelgasten en garages voor voertuigen, taxi’s en voertuigen met chauffeur, eigenaars van parkeerplaatsen), ze bakent parkings, plaatsen of voetpaden af.

De belangrijkste toepassingen voor de FAAC J275 zijn toegangscontroles voor voertuigen en stadsverkeer.

FAAC J275 garandeert vrijheid in de voetgangersstroom en beheert de circulatie van voertuigen of het beperkt parkeren, met de volgende voordelen:

  • Ze tast de omgeving niet aan, want het is een mobiel en inklapbaar element waarvan de invloed op de omgeving miniem is
  • Ze garandeert een betere bescherming van de voetgangerszones in historische centra
  • Ze geeft enkel toegang aan bevoegde voertuigen
  • Ze vermindert en optimaliseert het gebruik van menselijke middelen tijdens de toegangscontrole
  • Werking identificeerbaar met behulp van een geluids- en lichtsignaal, gevolgd door de plaatsing ervan
  • Beschikt over een uitgebreid gamma aan accessoires
  • Heeft een ontradende functie