Beschermende omheiningen - Bedrijven

Beschermende omheiningen

Altijd veilig

Het flexibele beschermingssysteem inzake beschermende afscheidingsmiddelen volgens de richtlijnen inzake machines 2006/42/EG, DIN EN ISO 12100, DIN EN ISO 13857, DIN EN 953 en DIN EN 1088.

Offerte aanvragen

Voor ruwe of veeleisende industriële omgevingen

De situaties waarin het plaatsen van een beschermende omheining noodzakelijk is, variëren heel erg, zo erg zelfs dat er geen standaard bestaat inzake deze materie. Daarom stelt Euro-Fencing aan haar klanten de beschermende afsluitingen Flex II en Zaun II voor in staal-inox.

De afsluitingen van het type Flex II vormen in de praktijk een universeel systeem dat geschikt is voor het merendeel van de behoeften en dat zich werkelijk aan alle situatie op het terrein aanpast. Deze systemen combineren op een optimale manier een grote flexibiliteit op de werf, waarbij het hekwerk snel doorgeknipt kan worden met een hoog niveau van veiligheid, en een functioneel design.

Flexibele en robuuste oplossingen

De afsluitingen van het type Zaun II zijn dan weer samengesteld uit een vierkant profielkader met een tiental opvulmogelijkheden. Ze passen zich gemakkelijk aan de omstandigheden in de omgeving aan. Naargelang de situatie inzake risico’s en gevaren, kunnen de verschillende onderdelen van de afsluitingen verstevigd worden.