Afsluitingen en traliewerk

Afsluitingen en traliewerk

Vele manieren om uw terrein te beveiligen

Een goed ontworpen en gebouwde omheining zal uw terrein beschermen tegen ongewenste indringers en vormt een aanvulling op de architectuur van uw huis.

Offerte aanvragen
Hekwerk - Particuliers

Door de uitvoering van uw omheining toe te vertrouwen aan Euro-Fencing, bent u zeker van een esthetisch en stevig product dat vervaardigd werd met de allernieuwste technologie, gecombineerd met de knowhow en de ervaring van Euro-Fencing en haar partners. Wij garanderen producten die het milieu respecteren, die zorgvuldig gecontroleerd en getest werden, die met zorg geplaatst worden, die beschikken over de nodige veiligheidscertificaten en die genieten van 10 jaar antiroest garantie.

Hekwerk - Particuliers

Onze residentiële omheiningen en afrasteringen bestaan doorgaans uit een systeem van panelen en palen, schuifpoorten, met twee vleugels en hekjes. Wij bieden u tientallen modellen aan, beschikbaar in een groot gamma aan kleuren, standaardafmetingen of op maat. Alle elementen van het systeem kunnen onderling vrij samengesteld worden. Deze modulaire constructie maakt het mogelijk om de omheining of afrastering op een persoonlijke manier aan te passen aan het huis.

Hekwerk - Particuliers

Onze omheiningen en afrasteringen worden vervaardigd in de beste materialen, met behulp van de allerlaatste technologieën. Dankzij onze ervaring en de suggesties van onze klanten, verbeteren wij onophoudelijk de kwaliteit van de oplossingen die wij aanbieden.